Partnereink nagymúltú, gyorsrögzítő és szerkezetgyártó társulások, amelyek precíziós lemezmegmunkálással foglalkoznak. Magasszintű technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi kimagasló minőségű lézerkivágású alkatrészek gyártását, hajlított félkészáru és komplett hegesztett részekkel együtt, beleértve a felületi megmunkálást is, kedvező határidőn belül.
Gyorsrögzítők lehetővé teszik a gyors, pontos és biztonságos, egyszerű, mégis szilárd rögzítést hegesztésnél, ragasztásnál, szerelésnél, ékelésnél, marásnál, fúrásnál, illetve más mechanikai műveleteknél.

Előnye a gyors és merev rögzítés, nagy rögzítő erő, kis működtető erő szükséglettel. A gyorsrögzítők felülete korrózióálló bevonatokkal készül, horganyzással, olajálló műanyaggal, ergonómiailag illeszkedő fogantyúval, rozsdamentes acéllal csapolva. Készülhetnek edzett csapágyházak az arra alkalmas típusoknál.
A gyorsrögzítőket pneumatikusan is lehet mozgatni.

Megfelelő összekötéssel több rögzítő egyidejűleg működtethető .


A rögzítők gyártótól függően többféle markolat színnel rendelkeznek. Bármilyen pneumatikus rögzítőt elkészítünk az Önök számára. A rögzítőket különböző kivitelben és méretben leszállítjuk, hogy ügyfeleink saját igényeik szerint választhassanak. Az alapfelszereléshez tartozékokat is kínálunk, melyek bővítik a gyorsrögzítő lehetőségeit.

Általános alkalmazású eszközök raktárkészleten is elérhetők. Bármilyen jellegű kérdésre szívesen válaszolunk a gyorsrögzítőkkel kapcsolatban.

További fontos információk a gyártókról, a rögzítő technikákról:

ZAMET